Op dinsdagavond 8 januari 2019 draaide ik de afterparty op een feest in Paradisco, sorry uh, Paradiso. En, natuurlijk draaide ik disco, maar dan de hele vette jazzy en funky variant cool tongue-out Tjonge, wat een heerlijke zaal is dat toch, smaakt naar meer!

Op 23 juni 2013 was ik te gast op radio 6 in het programma Wicked Jazz Sounds van Phil Horneman.

Hierbij de link, je kunt alles terughoren via het vignetje 'uitzending gemist': het interview vooraf, de playlist en het interviewtje achteraf. Ik zat in het tweede uur, tussen 17.15 en 17.55 uur: radio6.nl/wickedjazzsounds

Voor alleen de muziek kun je ook direct naar de Wicked Jazz Mixcloud gaan via deze link: mixcloud.com/WickedJazzSounds

Meestal komen ze niet in de agenda terecht, maar ze kunnen zo leuk en inspirerend zijn! Zo stond ik op 20 september 2013 in de Kuip te Rotterdam. Samen met de Hartelijke Dames ondersteunde ik muzikaal 1500 stakende Metaalwerkers. Met FNV bondgenoten.

Meteen de avond erop op een intiem feest om 'Het leven te vieren' op lokatie Drakenburg te Baarn. Heerlijke dennengeur!

Op 8 december 2013 was ik te gast in het Radio6 programma Hammond Alive van Carlo de Wijs en Co de Kloet. Hierbij de link naar radio6.

Het HammondAlive uur start op ongeveer 2/3 van de play-lijn in Uitzending gemist. Interview met mij na ongeveer 20 minuten: radio6.nl/uitzending/239310.html

Dit maakt me blij en trots: op zondagmiddag 13 juli van 15.30 tot 18 uur draai ik (vier jaar na de vorige keer) weer op het Tigris Dakpodium van North Sea Jazz!

northseajazz.com/nl/programma/2014/zondag-13-juli/blokkenschema

Toen ik op North Sea Jazz draaide ging er een Radio 6 interview aan vooraf.

Er was tijd voor drie mooie platen: radio6.nl/video/show/north-sea-jazz-interviews/69845

Op 28 juli alweer terug op radio 6.

Deze keer in het programma Winfried's Woonkamer, Steef was de gastheer: radio6.nl/video/show/winfrieds-woonkamer/69881

Fijne verrassingen -ook voor mij- in augustus: 2 nachten draaien voor het Grachtenfestival.

De nacht van 22 augustus zelfs op de Classic Rave: geen taboe op complexere jazz, als het maar swingt. Heerlijk vind ik die last minute gigs!

Per 26 augustus 2015 zal ik gezien en ongezien de muziek verzorgen voor Restaurant Stedelijk! Ongezien door de jazzy achtergrond muziek.

Gezien - om te beginnen - met een DJmarathon van 26-30 augustus en van 3-6 september! Van 5 tot 8 en de zondag vanaf 4 uur: restaurantstedelijk.nl

Alle foto's met groen (gras) erbij -t.w. 1, 5, 11, 18- zijn gemaakt door fotografe Mascha Jansen in juni 2015 op de Hilversumse hei.

Fotografe/filmer Mascha Jansen lijkt met haar beeldend werk langzaam maar zeker een autobiografie te schrijven. Met andere woorden, ze is kunstenaar en verhalenverteller. Ga snel naar haar website!

En de foto's waar ik in het zwart tegen witte muur en op houten vloer te zien ben, zijn van Harold Hofman, ook een professioneel fotograaf.