welkom!

Houd je van muziek? En van een mooi feest(je)? Wil je een zeer speciaal, intiem huiskamer-feest geven of gaat het om een origineel bedrijfsfeest voor honderd of (veel) meer mensen?

Als DJ heb ik het geluk om de prachtige muziek die ik maar blijf ontdekken te kunnen delen: vette disco, soul en funk uit de jaren '60 en '70 tot aan de R&B van nu, maar ook 50ties jazz, doowop, boogaloo en romantische latin- of filmmuziek van heel lang geleden. Het is een mooie, openhartige sfeer die ik wil creëren, niet alleen op het dans-level, maar op alle levels! Ontwapening, schoonheid én humor zijn hierin de sleutelwoorden.

Mijn stijl heb ik 'Jazz Lost and Found' genoemd. 'Jazz' staat voor improvisatie, vrijheid en een open mind, ook qua muziekgenres! De allergrootsten in de jazz, zoals de saxofonist Charlie Parker, dachten er net zo over: zoek je inspiratie verder dan alleen in je eigen (muziek)straatje. 

Al drie keer draaide ik op het North Sea Jazz Festival, de laatste keer in juli 2018 met een heerlijke jazz-disco & funk set! Verder heb ik talloze optredens gehad op andere jazzfestivals; in het Bimhuis, de Amsterdamse 'Jazztempel'; op pre & afterparties & recepties; in de foyers van musea & schouwburgen en natuurlijk op alle leuke particuliere- en bedrijfsfeestjes in Nederland, zonder techno.

Klik op de groene tap 'muziek' als je een paar te gekke sfeervoorbeelden wilt horen.

Kijk bij 'agenda' of ik binnenkort in de buurt ben!

Onder 'nieuws' vindt je naast nieuwtjes ook interessante links en referenties.

Of ga direct naar 'contact' voor de praktische informatie. 

Als je mij, maar zeker ook de oneindige bibliotheek der Amerikaanse populaire muziek beter wilt leren kennen, ga dan snel naar mijn blog.

Dank je wel voor je bezoek aan mijn website en graag tot ziens.

Tenslotte: schrijf me met al je vragen over jazz, funk & soul muziek: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Ik mail je persoonlijk terug!


Marijn -DJ- Philippona